Sportsskader

Sportsskader er et af mine specialer og et emne der interesserer mig meget. Det skyldes nok at jeg stort set har dyrket sport siden 7-8 års alderen og derfor selv ved hvordan det er at blive ramt af en skade lige når det går bedst eller topformen er ved at indfinde sig.

Sportsskader er et af de felter hvor den moderne akupunktur(BMA) er særdeles effektiv og det endda på skader som kan være meget drilske at have med at gøre både som sportsudøver og behandler.Her hentyder jeg især til Lyskeskader, Akillessene skader samt Skinnebensbetændelse. Andre skader  vi indenfor dette system har gode erfaringer med er Knæskader, Fibersprængninger samt forstuvninger. 

De fleste af disse skader kan klares med op til 10 behandlinger, det varierer, da blandt andet alder og øvrig sundhedstilstand spiller ind.For nogle er 2-4 behandlinger nok mens andre skal have 10 eller flere. Gennemsnittet ligger på 5 behandlinger.For at få den bedste effekt så anbefaler jeg at du får dine behandlinger på følgende dage efter hinanden.

Er du elite sportsudøver og vil hurtigt tilbage så anbefales 2 behandlinger om dagen(med mindst 1 time imellem) på den måde kan de fleste skader klares på 5 dage.


Er du interesseret i yderligere information omkring sportskader, tøv da ikke med at kontakte mig på: 


52 82 72 52