OM MIG

Min primære motivation som akupunktør er den at jeg finder stor glæde i at hjælpe andre mennesker af med deres skader, sygdomme og lidelser.

Jeg kom ind i akupunkturens verden via en voldsom smerteoplevelse i min skulder. Jeg var meget fortvivlet da jeg havde voldsomme nervesmerter som ikke kunne smertedækkes med nogen form for piller. Jeg fik mange forskellige typer behandlinger som ingen virkning havde på mit problem.

Ved et tilfælde fik jeg øjnene op for akupunkturen som blev vejen ud af smerterne.Det var en dansk udviklet form for akupunktur tilsat nogle gode kinesiske punkter som jeg blev behandlet med. 

Det fik tankerne i gang, at dette måske var noget for mig, jeg tilmeldte mig kort efter et grundkursus og øvede mig derefter på venner,familie og kolleger, senere blev det til et længere kursus og til sidst tilmeldte jeg mig uddannelsen som Masterakupunktør som jeg færdiggjorde med eksamen i februar 2022. Min rejse i akupunkturens verden har på nuværende tidspunkt taget 3 år og jeg ser frem til mange flere år i dette fantastiske job.
Hjemmesiden er under opbygning og der arbejdes dagligt med at få den opdateret med en masse nyttig information.


De bedste hilsner

Henning Ring

Akupunktør

Migrænebehandling

Teksten kommer snart

Gigtbehandling

Teksten kommer snart

Nakke og Skulderbehandling

Teksten kommer snart

Åreforkalkning

Teksten kommer snart